Butikshäng

Igår långhängde jag på Öster cykel. Det händer ibland, att jag blir kvar där väldigt länge. Jag packar upp någon pryl, tjuvlyssnar på något cykligt samtal och ställer lite frågor som gör att jag lär mig mer. Igår rev jag tag i de stora kartongerna från Shimano och packade upp allt i från kassetter och kedjor till sadlar och cykelstöd.
Kan man inte så mycket innan så kan man desto mer därefter. Bland annat vet jag numera skillnaden mellan aluminiumnipplar och mässingsnipplar och vilken färg som gäller.
Vi brukar skoja om att jag borde ha praktikplats på Öster cykel. Det kanske vore något…

Idag ska jag istället åka ut och hänga på Scandinavian Photo. Det var länge sen jag plockade upp systemkameran tyvärr. Men i helgen ska en annan kamera hårdtestas och då gäller det ju att ställa upp. Om jag får till det här med videoklippningen så kanske ni får se en cyklig film efter helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *