Vättern SUB10

I någon svagt ögonblick tyckte jag att det skulle vara kul att köra lite fort runt en sjö. Just nu tycker jag att det är en mindre smart idé. Herregud kan jag ens cykla så fort? Och hur kommer jag må 6 dagar efter Paris-Roubaix? Skavsår och fyrkantiga hjul kanske inte är optimalt liksom.

Idag hade vi upptaktsmöte med sub-gruppen. Mest för att hälsa på varandra, dricka kaffe och dra lite riktlinjer. Jag fick lite lätt prestationspanik av alla som hade kört 17 Vätternrundor och på olika tider hit och dit. Fantastiska Erik (jag tror det ska bli hans superhjältenamn!) stöttade och intalade mig att allt är lugnt. Och med en sån stark, rutinerad och motiverad grupp kan det nog inte bli något annat!
bildMest oroad är jag över hur cykeln mår efter 21 mil på franska vägar… Kan man boka service redan nu tror ni? Tisdag i Vätternrunda-veckan borde ju Öster cykel ha tid för min pärla… 

One thought on “Vättern SUB10

  1. Helena Enqvist says:

    Oroa dig inte Anna! Det är snabbt och en stor utmaning men den kommer du att klara. Tillsammans med andra går detf fint, och du ska ju för tusan i väg och cykla robuixgrejen, den lär ju vara 17 ggr tuffare!
    Du är stark och har pannben! Bara lugn, trampa många fina mil så är du i hamn:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *