Fintopp+cykelolja

Nu ska jag berätta om helgens stora misstag. Jag träffade lite vänner ute på i lördags, kommer hem hyfsat sent sådär som man gör efter en kväll på stan, drar av mig den fina vita toppen och slänger den lite nonchalant på golvet sådär som man gör efter en kväll på stan. So far är historien rätt vanlig och hade nog kunnat vara så om det inte vore så att det stod en cykel i lagom ”kasta kläder”-avstånd från sängen.
Jag slängde alltså den vita fintoppen på cykeln och inte nog med att den landade där utan självklart träffar den kedjan… Det upptäcker jag morgonen efter!
20130805-103832.jpg
Det var tur att toppen var en såndär lätt och fin sak så märkena inte blev så allvarliga. Det var också tur att jag hade tvättid senare samma dag. Och att jag hade mirakelmedlet ”ta bort” hemma. Nytvättad topp utan oljefläckar, nu är jag glad igen.

Tips: ställ inte cykeln så nära sängen alternativt släng inte kläder åt samma håll som cykeln står.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *